BREAKING NEWS

Διδακτικές ιστορίες και μύθοι

Θα ήθελες να ξέρεις

Δημοφιλή Μουσικά Βίντεο

Παράξενα και Ανεξήγητα .

Διατροφή .

Ιστορικά .

Παράξενα .

Ο Επιμένων Ελληνικά

Διάφορα Κόλπα και Κατασκευές

Γεμιστό Μοσχαράκι

Υλικά: 
1 κιλό στήθος χωρίς κόκκαλο κομμένο για ρολό
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Τριμμένο κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 καρότα
2 πατάτες
125 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Ελαιόλαδο

Απλώνουμε το κρέας πάνω στο τραπέζι, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι μαύρο, πιπέρι κόκκινο γλυκό το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και κάνουμε το ίδιο, απλώνουμε τα υλικά αυτά καλά με τα χέρια για να πάνε παντού, στην συνέχεια το τυλίγουμε σε μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 24ωρες

Την άλλη μέρα και όταν είναι να το μαγειρέψουμε, το ανοίγουμε και το απλώνουμε πάλι στο τραπέζι ρίχνουμε, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τριμμένη κεφαλογραβιέρα,τα καρότα σε ροδέλες, της πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια, και τέλος το περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Στην συνέχεια το τυλίγουμε ρολό, και, η το ράβομαι με βαμβακερή κλωστή για να μείνει τυλιγμένο, η το περνάμε μέσα στον φιλέ με το ειδικό εργαλείο.
Μπορούμε να το ψήσουμε και μέσα σε ειδική σακούλα ψησίματος, η μέσα σε πυρέξ, η μέσα σε γάστρα.
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από εμάς, καλά είναι να το αφήσουμε για τρεις με τέσσερις ώρες στους 150 βαθμούς παρακολουθώντας το στο διάστημα αυτό.
Στο σκεύος που θα το ψήσουμε μπορούμε να ρίξουμε ένα η δυο ποτήρια νερό και να βάλουμε πατάτες κομμένες στα τέσσερα

Από το βιβλίο  Άπαντα Τολίνιο Η δικιά μου Ιθάκη

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαδίκτυο τα τελευταία νέα

Ελληνικό Δημόσιο

 
Copyright © 2013 Πανγαία
Powered by Blogger