BREAKING NEWS

Διδακτικές ιστορίες και μύθοι

Θα ήθελες να ξέρεις

Δημοφιλή Μουσικά Βίντεο

Παράξενα και Ανεξήγητα .

Διατροφή .

Ιστορικά .

Παράξενα .

Ο Επιμένων Ελληνικά

Διάφορα Κόλπα και Κατασκευές

25 εύκολοι τρόποι να αλλάξετε προς το καλλίτερο την υγεία σας

25 εύκολοι τρόποι να αλλάξετε προς το καλλίτερο την υγεία σας
Φύσηξε ένα ρουθούνι κάθε φορά - Οδηγείτε με ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο σας - Και πίνετε κακάο: 
25 εύκολοι τρόποι να αλλάξετε προς το καλλίτερο την υγεία σας 

από τον LOUISE ATKINSON ΓΙΑ ΤΗΝ DAILY MAIL

 Θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές τροποποιήσεις στην Ζωή μας και να  μας γίνουν συνήθεια, για να έχουμε μια καλλίτερη υγεία και ποιότητα Ζωής.
Δείτε 25 εύκολους τρόπους που θα μπορούσαν να μας κρατήσουν υγιείς για τα επόμενα χρόνια ...

1. ξεπλύνετε την οδοντόβουρτσα σας κάθε λίγες ημέρες κάτω από βραστό νερό ή στο πλυντήριο πιάτων.
Οι οδοντόβουρτσες είναι ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτηρίδια. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ διαπίστωσαν ότι μια μέση οδοντόβουρτσα περιέχει δέκα εκατομμύρια μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων με ένα υψηλό ποσοστό των δυνητικά επικίνδυνων βακτήρια όπως E.coli. Για να σκοτωθούν αυτά τα μικρόβια, ο Δρ Ron Cutler, ένας μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, συνιστά το ξέπλυμα της οδοντόβουρτσας κάθε λίγες ημέρες κάτω από νερό που βράζει. Ή θα μπορούσε να σας γίνει συνήθεια να βάζετε της οικογενειακές οδοντόβουρτσες στο πλυντήριο πιάτων (επάνω ράφι) κάθε εβδομάδα.

2. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα μπράτσα για να σηκωθείτε από μια καρέκλα. 
Αυτό θα ενισχύσει τους μυς σας και θα σας προστατεύσει από πτώσεις κατά τα επόμενα έτη. Τοποθετήστε τα πόδια σας σταθερά στο πάτωμα, σφίξτε τους μυς του στομάχου σας, σφίξτε τους γλουτούς σας και ωθήστε τον εαυτό σας αργά σε όρθια θέση χωρίς τη χρήση χεριών σας για υποστήριξη.

3. Φάτε να κεσεδάκι τον 125 γρμ. με γιαούρτι κάθε μέρα. 
Μελέτες δείχνουν ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προστασία κατά του διαβήτη. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Cambridge πέρυσι έδειξε ότι ένα μικρό (125γρ) κεσεδάκι με χαμηλά λιπαρά προβιοτικό γιαούρτι πέντε φορές την εβδομάδα ήταν αρκετό για να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη κατά 28% . Οι ερευνητές πιστεύουν πώς τα ευεργετικά βακτήρια και μια ειδική μορφή της βιταμίνης Κ σε ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να εξηγήσει τα αποτελέσματα.

4. Φύσηξε ένα ρουθούνι κάθε φορά. 
Είναι ωραίο να έχουμε μια ανοιχτή ρινική κοιλότητα, ώμος τώρα των χειμώνα με το κρύο είναι δύσκολο να το καταφέρουμε, Ο Δρ Όουεν Hendley του Virginia State University, ειδικός στα λοιμώδη νοσήματα λέει πώς όταν φυσάμε τη μύτη μας και από τα δύο ρουθούνια αυτό μπορεί να ωθήσει τη βλέννα πίσω στο ιγμόρεια μας, προκαλώντας πιθανότατα δευτερογενής μόλυνσης.(η βλέννα πηγαίνει στο πίσω μέρος του λαιμού και τελικά στο στομάχι) εάν θα πρέπει να φυσήξουμε, το κάνουμε με ένα ρουθούνι κάθε φορά.

5. Ανοίξτε τα παράθυρα του αυτοκινήτου. 
Μειώστε τον κίνδυνο ενός κρυολογήματος ή γρίπης, ανοίγοντας ένα παράθυρο όταν είστε σε ένα δωμάτιο ή σε αυτοκίνητο με ανθρώπους που υποψιάζεστε ότι μπορεί να είναι άρρωστοι. Έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Queensland στην Αυστραλία έδειξε ότι οι παραμονή για 90 λεπτά σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο (που τείνουν να είναι καλά σφραγισμένα) με κάποιον που έχει γρίπη έχουμε 99,9% πιθανότητες να κολλήσουμε τον ιό. Αλλά ο κίνδυνος πέφτει στο 20 τοις εκατό, αν ανοίξετε τα παράθυρα. Καθηγητής Lidia Morawska, ένας εμπειρογνώμονας στην ποιότητα του αέρα ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης, δήλωσε: «Τα ποσοστά μόλυνσης είναι πιθανό να μειωθούν, σε κτίρια πάρα πολύ." Μειώστε τον κίνδυνο της σύλληψης ενός κρυολογήματος ή γρίπης, ανοίγοντας ένα παράθυρο όταν είστε σε ένα δωμάτιο ή στο αυτοκίνητο με ανθρώπους που υποψιάζεστε ότι μπορεί να είναι άρρωστοι

6.Γυρίστε τον θερμοστάτη στους 19 βαθμούς Κελσίου. 
Πράγματι λίγο ψυχρός χώρος έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα του «υγιούς» καφέ λίπους, (μια μορφή σωματικού λίπους που καίει θερμίδες, και βοηθά να κρατά σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα). Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο στο περιοδικό Diabetes έδειξε ότι η μείωση της θερμοκρασίας σε ένα δωμάτιο στους 19 βαθμούς Κελσίου όπου η συμμετέχοντες στην μελέτη κοιμόντουσαν είχε διπλασιαστεί ο όγκος του καφέ λίπους τους και βελτίωσε την ευαισθησία τους στην ινσουλίνη σε σχέση με ύπνο σε 24 βαθμούς Κελσίου.

7.πετάξτε το ψηφιακό ξυπνητήρι σας.
Η στροφή σε ένα παλιομοδίτικο ξυπνητήρι θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας - και την γενική σας υγεία , λέει ο ειδικός του ύπνου δρ Νιλ Στάνλεϊ. «Στον σημερινό κόσμο μας, δεν έχουμε επαρκή ύπνο για να μας επιτρέψει να ξυπνήσουμε φυσικά χωρίς ξυπνητήρι, αλλά αν χρειάζεται να ξυπνήσετε με ξυπνητήρι, επιλέξτε ένα ντεμοντέ. έτσι δεν θα μπορείτε να ελέγξετε το χρόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας - και λόγου του άγχους, καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να αποκοιμηθείτε. Επιπλέον, το αμυδρό φως από το ψηφιακό ξυπνητήρι σας μπορεί να μεταβάλει τα επίπεδα της ορμόνης μελατονίνης. Αυτή η ορμόνη προκαλεί υπνηλία, και αν η κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι εντελώς σκοτεινή μπορεί να μην απελευθερώνετε όσο θα έπρεπε. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται καλύτερα αν η κρεβατοκάμαρα τους διατηρείται χωρίς κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, λέει ο Δρ Guy Meadows, ειδικός στην αϋπνία της Σχολής ύπνου του Λονδίνο. «Αφήνω πάντα το smartphone στην κουζίνα το βράδυ.

8. Αλλάξτε την ιβουπροφαίνη για την παρακεταμόλη. 
Πολλοί άνθρωποι - κυρίως άνδρες - πιστεύουν ότι η ιβουπροφαίνη είναι πιο ισχυρή από ό, τι η παρακεταμόλη, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν κάτι τετιο, αν και η παρακεταμόλη είναι πιο πολύ φιλική προς το σώμα μας», λέει ο Sultan ​​Dajani της Βασιλικής Φαρμακευτικής Εταιρείας. Λέει επησεις ότι η ιβουπροφαίνη μπορεί να βλάψει το βλεννογόνο του στομάχου. «αντιθετα Η παρακεταμόλη δεν βλάπτει την επένδυση του εντέρου όπως κάνει η ιβουπροφαίνη - γιαυτό η παρακεταμόλη θα πρέπει να είναι πάντα η πρώτη επιλογή.

9. Η άσκηση της Mindfulness
Η άσκηση της Mindfulness είναι ένας τρόπος διαλογισμού κατά τον οποίο χρειάζεται να καθαρίσεις τον μυαλό σου από από καταστάσεις σύγχυσης. Έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικός ενάντια στο άγχος και την κατάθλιψη.
 Σαρώσεις εγκεφάλων έχουν δείξει ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους.
Η νευροβιολόγος Dr. Sara Lazar του πανεπιστημίου του Harvard έχει ανακαλύψει επίσης ότι κάνει καλό στις περιοχές του εγκεφάλου υπεύθυνες για την μνήμη, την δυνατότητα μάθησης, και των συναισθημάτων.

10.Χρησιμοποιήστε την επάνω τουαλέτα.
Προτιμούμε την σκάλα αντί του ασανσέρ, να κατεβαίνετε τον ανελκυστήρα έναν όροφο πιο κάτω και να χρησιμοποιήστε την επάνω τουαλέτα στο διώροφο σπίτι σας. Σε Κάθε δύο λεπτά ανάβασης σκάλας καίτε 21 θερμίδες, έτσι μπορείτε να καίτε μέχρι και 500 θερμίδες σε μια τυπική εβδομάδα. είναι το ίδιο με μια επίπονη άσκηση. Η μικρή αυτή πρόσθετη πρόκληση για τους μύες των ποδιών, τους πνεύμονες, και την καρδιά σας θα μπορούσε να έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο μακροπρόθεσμα υγεία σας. Σε μια μελέτη του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που ανέβηκαν πάνω από 70 φορές την εβδομάδα της σκάλες είχαν 18 τοις εκατό χαμηλότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου από εκείνους που ανέβηκαν λιγότερες από 20 φορές την εβδομάδα. Κάθε δύο λεπτά ανάβαση σκάλας καίει 21 θερμίδες, έτσι ώστε να μπορεί να καίει μέχρι και 500 σε μια τυπική εβδομάδα

11. Μήπως το στομάχι σας παθαίνει κρίσης email.
Αφήστε για λίγο το κείμενο που γράφετε στο e-mail σας και σφίξτε τους μυς της κοιλιάς σας σηκώνοντας και τα δύο πόδια από το πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η απλή δραστηριότητα γυμνάζει τους κάτω μύες του στομάχου, είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία από ζημιές και την χαλάρωση του πίσω μέρους του στομάχου σας.

12. Φάτε ένα μέρος από φυλλώδη λαχανικά κάθε μέρα. 
Σύμφωνα με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Leicester.Τρώγοντας μόνο μία ημερήσια μερίδα (περίπου δύο κουταλιές της σούπας) από πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, λάχανο, ή μπρόκολο μπορεί να είναι αρκετό για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 κατά 14%, Αυξάνοντας σε μία μισή μερίδα την ημέρα δείχνουν οι μελέτες μπορεί να το διπλασιάσει στο 30% η θεωρία είναι ότι τα πράσινα λαχανικά αποτελούν μια πλούσια πηγή μαγνησίου (μαζί με μερικά φασόλια, μπιζέλια, ξηροί καρποί και σπόροι), η οποία φαίνεται να βοηθούν στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.

13. Παρακολουθήστε μια ώρα λιγότερο τηλεόραση κάθε μέρα. 
Μετά την ηλικία των 25 ετών, κάθε μιας ώρας τηλεόρασης που παρακολουθείτε θα μπορούσε δυνητικά να μειώσει τη διάρκεια ζωής σας κατά 22 λεπτά, λένε οι επιστήμονες στο αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου. Αυτό συμβαίνει επειδή μακρές περιόδους αδράνειας των μυών είναι αιτία να τους αποδυναμώσει, κάνοντας επίσης το σώμα λιγότερο αποτελεσματικό στην επεξεργασίας της ζάχαρης και του λίπους. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο για ασθένειας, ακόμη και θάνατο. Απλά παρακάμπτοντας μία ώρα τηλεόραση την ημέρα για ένα έτος θα μπορούσε, θεωρητικά, να παρατείνει τη ζωή σας για πέντε ημέρες.

14. περνάτε τακτικά την μέρα σας με έναν καφέ. 
Πίνετε έως τέσσερα φλιτζάνια καφέ την ημέρα. Είτε πρόκειται για στιγμιαία, εσπρέσο ή χωρίς καφεΐνη, οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα φωτοχημικά, και αντιοξειδωτικά, του καφέ προσφέρουν κάποια προστασία έναντι του διαβήτη, του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Φαίνεται επίσης να βελτιώσουν τη γνωστική λειτουργία. Η διεγερτική επίδραση της καφεΐνης μπορεί να αυξήσει νευρωνική δραστηριότητα στον εγκέφαλο, βελτίωνη τους χρόνους αντίδρασης, τη μνήμη, τη διάθεση, και την δύναμη του εγκεφάλου.

15. Πηγαίνετε στο κρεβάτι 15 λεπτά νωρίτερα. 
Αν το κάνετε για ένα μήνα, τα επιπλέον λεπτά θα μπορούσαν να προσθέσουν έως και επτάμισι ώρες περισσότερο ύπνο - μια ολόκληρη επιπλέον διανυκτέρευση - το οποίο δίνει περισσότερο χρόνο για το σώμα σας να επισκευαστεί και να αποκατασταθεί, λέει ο ειδικός του ύπνου δρ Νιλ Στάνλεϊ. προσθέτοντας μόλις 15 λεπτά περισσότερο ύπνο το βράδυ θα μπορούσαν να έχουν αισθητό αντίκτυπο στις επιδόσεις σας, τη διάθεση, και τη συμπεριφορά.

16. εφαρμόστε τον κανόνα του ενός χιλιομέτρου. 
Πάρτε ένα τοπικό χάρτη και σχεδιάστε ένα κύκλο γύρω από το σπίτι σας με ακτίνα ενός χιλιομέτρου, και θέστε σε εφαρμογή έναν οικογενειακό κανόνα του ενός χιλιομέτρου. Οποιοσδήποτε προορισμός είναι μέσα σε αυτήν την ακτίνα, κάνετε την διαδρομή με τα πόδια. Μια βόλτα ενός μιλίου καίει 100 θερμίδες, και το κανονικό περπάτημα έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνει την άνοια, κατάθλιψη και τα προβλήματα στην καρδιά. Επιστήμονες στο Berkeley National Laboratory της Καλιφόρνιας διαπίστωσαν ότι το ζωηρό περπάτημα μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων πιο αποτελεσματικά από ό,το τροχάδην, Αν και το περπάτημα δεν είναι τόσο έντονη όσο τρέξιμο, οι συγγραφείς της μελέτης λένε και το περπάτημα και το τρέξιμο έχουν στόχο τις ίδιες μυϊκές ομάδες, και το αποτέλεσμα στους περιπατητές συνήθως κρατάει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

17. Χάστε το 5% του βάρους σας.
Αντί να ανησυχείτε με την εμφάνιση σας και την άνιση μάχη με  τα κιλά σας κάντε το εξής, υπολογίστε το 5% τοις εκατό του σωματικού βάρους σας,και προσπαθήστε να το χάσετε . Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό είναι αρκετό  στης περισσότερες γυναίκες για να μειώσουν κατά 22% της πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Η θεωρία είναι ότι το σωματικό λίπος αυξάνει τα επίπεδα της οιστρογόνου ορμόνης, που τροφοδοτεί τον καρκίνο. «Οι γυναίκες που έχουν υψηλά επίπεδα αυτών των ορμονών έχουν τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε σύγκριση με τις γυναίκες που έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα», λέει ο δρ Anne Μακ Τίρναν, διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης στο Fred Hutchinson Cancer Research Centre στις ΗΠΑ

18. Να ταλαντεύεστε στην καρέκλα του γραφείου σας. 
Κάνοντας μια ταλάντευση που σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ασταθή επιφάνεια, στην καρέκλα του γραφείου σας θα λειτουργήσουν οι κοιλιακοί μυς σας, διορθώνοντας προβλήματα στάσης και χαλάρωσης στην πλάτη. Οι μικροσκοπικές κινήσεις του σώματός σας που πρέπει να εκτελέσετε για να σας κρατήσει σταθερή είναι μια καλή προπόνηση για τους μύες του κορμιού σας. Η συνεχής κίνηση καίει επίσης έξι επιπλέον θερμίδες ανά ώρα, χωρίς καν να το αντιληφθείτε.

19. Χρησιμοποιήστε τον κανόνα 5:2 για το αλκοόλ. 
Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να υιοθετείτε ο κανόνας 5:2 στην διατροφή, όπου περιορίζετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε μόνο για δύο ημέρες της εβδομάδας. Τώρα οι ειδικοί προτείνουν ότι ο κανόνας 5:2 θα μπορούσε να λειτουργήσει και για το αλκοόλ, δύο ημέρες την εβδομάδα χωρίς καθόλου ποτό. Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες που πίνουν περισσότερο από δύο αλκοολούχα ποτά την ημέρα έχουν 1.5 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού σε σύγκριση με τις γυναίκες που πίνουν λιγότερο (το αλκοόλ μπορεί να ενισχύσει τα οιστρογόνα, τα οποία είναι γνωστό ότι ενισχύουν την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού). ως εκ τούτο κόβοντας το αλκοόλ μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο. Αλλά αντί της ριζικής απαγόρευσης του αλκοόλ , ας εφαρμόσουμε τον κανόνα να μην πίνουμε καθόλου δύο μέρες την εβδομάδα.

20. Φτάρνιστητε στον αγκώνα σας. 
Το κρυολόγημα συχνά μεταδίδεται μέσω των χεριών σας, αφού συνήθως φτερνιζόμαστε σε αυτά. Σπάστε την αλυσίδα μετάδοσης χρησιμοποιώντας τον αγκώνα σας αντί τον χεριών σας, λέει ο καθηγητής John Oxford, ιολόγος στην Ιατρική Σχολή του Λονδίνου Queen Mary.

21. Σηκωθείτε και κινηθείτε λίγο .
Μικρά χρονικά διαστήματα κινήσεις καθ 'όλη την ημέρα αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και του διαβήτη, και καίει θερμίδες. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal, το 2012, έδειξε ότι η ακινησία για περισσότερο από τρεις ώρες την ημέρα μπορεί να μειώσει μέχρι και δύο χρόνια από το προσδόκιμο ζωής. για παράδειγμα κάντε μια εναλλαγή μεταξύ κίνησις και καρέκλας κάθε μια ώρα - και θα κάψετε 300 θερμίδες την εβδομάδα, δηλαδή 16.000 θερμίδες όλο το χρόνο .

22. Καταγράψτε στο μυαλό σας τους λογαριασμούς των αγορών σας. 
Κάθε φορά που πάτε για ψώνια, κάντε μια διανοητική καταγραφή των δαπανών σας, και των προϊόντων που βάζετε στο καλάθι σας. Αυτί η μικρή αλλά τακτική διανοητική άσκηση ενεργοποιεί μέρος του εγκεφάλου σας, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την εστίαση, τη συγκέντρωση, και τον προγραμματισμό. Μελέτες δείχνουν πως η μνήμη εργασίας μειώνεται από 5% έως 10% τοις εκατό κάθε δεκαετία μετά τα 25. Μια σουηδική μελέτη του Ινστιτούτου Karolinska το 2007, έδειξε ότι η εκπαίδευση μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργική μνήμη και προσοχή.

23. Σας έπιασε βήχας στο γραφείο σας. 
Όταν κάθεστε στο γραφείο σας ή μπροστά από την τηλεόραση,και σας πιάσει βήχας πιέστε με τα δύο δάχτυλα απαλά δίπλα στον αφαλό σας. «Αυτό θα ενεργοποιήσει τους κοιλιακούς σας μυς και θα βοηθήσει στην προστασία της κοιλιακής χώρας από πιθανό τραυματισμό», λέει ο σύμβουλος ορθοπεδικής θεραπείας Darren Τσάντλερ. Η άσκησης στους κοιλιακούς μυς σας κατά διαστήματα την ημέρα χτίζει μια ισχυρότερη πλάτη.

24. Πιείτε κακάο πριν κιμιθιτε. 
Τα αντιοξειδωτικά του κακάο μπορούν να βελτιώσουν τη μνήμη, και την ροής του αίματος Μια πρόσφατη μελέτη έχει δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά του κακάο μπορούν να βελτιώσουν τη μνήμη σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με τη βελτίωση της ροής του αίματος σε ορισμένα τμήματα του εγκεφάλου. Ερευνητές του Ιατρικό Κέντρο στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια ανακάλυψαν ότι άντρες και γυναίκες ηλικίας 50 έως 70 ετών ανταποκρίθηκαν καλύτερα - και πιο γρήγορα - σε τεστ μνήμης πίνοντας ένα ρόφημα κακάο πλούσιο σε υψηλές δόσεις φλαβανόλες επί τρεις μήνες. «Εάν ένας συμμετέχων είχε μια τυπική μνήμη ενός 60 χρόνου κατά την έναρξη της μελέτης, μετά από τρεις μήνες είχαν τη μνήμη ενός 30 ή 40 χρόνου λέει ο καθηγητής Scott νευρολόγος που ηγήθηκε της έρευνας. Επιλέξτε ένα προϊών το οποίο θα έχει το υψηλότερο ποσοστό σε κακάο.

25. Χρειάζεστε μια ώθηση στην δύναμη της θέλησης; Φάτε το ίδιο πρωινό κάθε μέρα.
Ένας τρόπος για να διατηρήσετε την ψυχική σας ενέργεια είναι να μην αγωνιάτε για περιττά πράγματα Ο δρόμος προς την υγεία είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Επομένως, γιατί ωθούμαστε τόσο εύκολα προς τα ζαχαρούχα σνακ και στης τεμπέλικες μέρες του καναπέ; Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη θέλησης φταίει συχνά. Όμως νέα έρευνα δείχνει ότι η έλλειψη θέλησης είναι μόνο ο ένας λόγος. «Αν ασκήσουμε αυτοέλεγχο κάνουμε πολλά για τις αποφάσεις που σχετίζονται με τη δύναμη της θέλησης, εξηγεί ο καθηγητής Roy Baumeister, ο συγγραφέας του βιβλίου μπεστ σέλερ , δύναμη της θέλησης.

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαδίκτυο τα τελευταία νέα

Ελληνικό Δημόσιο

 
Copyright © 2013 Πανγαία
Powered by Blogger