BREAKING NEWS

Διδακτικές ιστορίες και μύθοι

Θα ήθελες να ξέρεις

Δημοφιλή Μουσικά Βίντεο

Παράξενα και Ανεξήγητα .

Διατροφή .

Ιστορικά .

Παράξενα .

Ο Επιμένων Ελληνικά

Διάφορα Κόλπα και Κατασκευές

Τι ήταν στην... προηγούμενη ζωή Τσίπρας, Μέρκελ, Σόιμπλε, Μητσοτάκης και άλλες προσωπικότητες;


Ποιος ήταν ερασιτέχνης αστρονόμος και εμπορευόταν ξύλα; Ποιος έπαιζε... βιολί; Ποιος κατασκεύαζε αερόστατα και χάθηκε σε ένα ταξίδι; Ποιου πρώην πρωθυπουργού το όνομα ήταν... Τιβέριος; Ποια ισχυρή γυναίκα μάζευε βότανα και ποια ήταν εταίρα στην Αρχαία Ελλάδα;


Τις απαντήσεις δίνει το βιβλίο «Κάρμα και οι προηγούμενες ζωές» της Άτζυ Λουπέσκου που στις σελίδες του υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για πασίγνωστα πρόσωπα. Ουσιαστικά (για όσους πιστεύουν σε αυτά) η γνωστή μεταφυσική ερευνήτρια “ταξιδεύει” στο χρόνο και βλέπει τις ήταν στις προηγούμενες ζωές τους οι επώνυμοι και οι δυνατοί του πλανήτη αλλά και της Ελλάδας.

Αλέξης Τσίπρας

Για παράδειγμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το βιβλίο ήταν ένας Λιβανέζος έμπορος ξυλείας και ερασιτέχνης αστρονόμος. Πάντα λέει η κ. Λουπέσκου τον επηρέαζε στη ζωή του μια γυναίκα, όπως η σύντροφός του Περιστέρα που στις προηγούμενες ζωές της έζησε στο Βέλγιο και στα Αραβικά Εμιράτα.
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ενδιαφέρον έχει η προηγούμενη ζωή του Κώστα Μητσοτάκη που σύμφωνα με την κ. Λουπέσκου στα μέσα του 3ου αιώνα έζησε σε χώρα της Ανατολής έγινε παντοδύναμος νομομαθής αλλά πολεμήθηκε από αντιπάλους και εκδιώχθηκε. Αργότερα τον 17ο αιώνα έζησε και πάλι στην Ιταλία. Ήταν βιολιστής και η ενασχόλησή του με το όργανο είναι αυτή που του άφησε και το τικ στον αριστερό ώμο.

Ανδρέας Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάλι, πριν δυο αιώνες ήταν στη Βόρεια Ευρώπη, μάλλον στη Σουηδία, κατασκεύασε μαζί με άλλους ένα αερόστατο με κινητήρα αλλά χάθηκε σε ένα ταξίδι στον παγωμένο Βορρά.

Κώστας Σημίτης

Ο Κώστας Σημίτης πρωτοεμφανίζεται στη Ρώμη, λεγόταν Τιβέριος και ήταν αριστοκράτης. Εμφανίστηκε ξανά 10 αιώνες αργότερα σε χώρα της Ανατολής όπου ήταν κρατικός αξιωματούχος, όμως ένας λιμός έστρεψε το λαό εναντίον του και παραιτήθηκε.
Άγκελα Μέρκελ

Απ' τους ξένους ενδιαφέρον έχουν οι προηγούμενες ζωές της Άγκελα Μέρκελ που ζούσε στη Μεσοποταμία, μάζευε με την οικογένειά της θεραπευτικά βότανα, ήταν δηλαδή ο πατέρας της κάτι σαν αυτό που λέμε στην Ελλάδα κομπογιαννίτης. Ύστερα εμφανίστηκε πριν τρεις αιώνες ως κόρη φτωχού ψαρά στην Πολωνία. Παντρεύτηκε μικρή έναν σιδερά, αλλά έμαθε την τέχνη και έφτιαχνε κοσμήματα.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Επειδή όλα... εξηγούνται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν λέει σε όλες τις προηγούμενες ζωές του φτωχόπαιδο, είχε εμμονή με τα χρήματα και αυτό τον έκανε άκαρδο απέναντι στους άλλους. Μια φορά είχε την τύχη να είναι πλούσιος, έγινε αξιωματούχος σε χώρα της Ανατολής, αλλά και τότε είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του όπως και πριν μερικά χρόνια στη Γερμανία...
Απ' όλους τους διάσημους που ασχολήθηκε η κ. Λουπέσκου σχέση με την Ελλάδα και μάλιστα με την αρχαία ως τώρα είχαν μόνο γυναίκες.

Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη που υπήρξε Σπαρτιάτισσα στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ. Η κ. Μπακογιάννη έχασε τον σύζυγό της από το χέρι είλωτα, ενώ και η ίδια τραυματίστηκε σε εκείνη την προηγούμενη ζωή κατά τη διάρκεια σεισμού.

Μέρλιν Μονρόε

Η ηθοποιός που άφησε εποχή στο Χόλιγουντ, η Μέρλιν Μονρόε έκανε σε μια προηγούμενη ζωή της το πέρασμά της από την αρχαία Αθήνα όπου υπήρξε εταίρα. Δικάστηκε για ασέβεια και ακολασία, αλλά γλίτωσε χάρη στην επιρροή του ισχυρού άνδρα της.

Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλιντον βρέθηκε σε μια προηγούμενη ζωή στην Κωνσταντινούπολη όπου ζούσε μια δυστυχισμένη ζωή καθώς την είχαν παντρέψει με άνδρα που ήθελε άλλη.

πηγή: Espresso / Newsit

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαδίκτυο τα τελευταία νέα

Ελληνικό Δημόσιο

 
Copyright © 2013 Πανγαία
Powered by Blogger